Judeţul Maramureş este prezent la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României 2017

Deschiderea oficială a ediţiei de primăvară a Târgului de Turism al României 2017 a avut loc joi, 16 februarie 2017. Până duminică, 19 februarie, Romexpo găzduieşte cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului. Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, în calitate de partener strategic, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural.

Judeţul Maramureş este reprezentat, şi de această dată, de Consiliul Judeţean Maramureş, Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, dar şi de Primăria Municipiului Sighetu Marmaţiei şi Primăria Onceşti. Momentele artistice oferite de Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, preparatele culinare cu specific maramureşean, dar şi ofertele turistice au atras numeroşi turişti interesaţi de frumuseţile Maramureşului. Variantele de petrecere a Sărbătorilor Pascale în Maramureş, departe de agitaţia oraşelor, dar şi alte oferte de ocupare a timpului liber în mijlocul oamenilor autentici au fost prezentate celor mai importanţi turoperatori, precum şi agenţiilor de turism din ţară.

„Folosim orice oportunitate de a promova Maramureşul. Judeţul Maramureş, prin parteneriatul realizat cu Ministerul Turismului, nu poate lipsi de la evenimentele organizate de acest important partener. De data aceasta am încercat ca, la standul Maramureşului, să îmbinăm tehnica modernă cu elementele de cultură tradiţională şi gastronomie maramureşeană. Acestea sunt pigmentate cu momente de folclor autentic. Mulţumesc primarului comunei Onceşti, Matei Godja, pentru participarea la acest eveniment şi pentru modul în care îşi promovează localitatea.Mulţumesc şi reprezentanţilor Primăriei Sighetu Marmaţiei, care se află pentru prima dată alături de noi, că au venit la această ediţie a Târgului de Turism al României. Vreau să profităm la maxim de aceste zile în care găsim, în acelaşi loc, Ministerul Turismului, reprezentanţi ai Patronatului din Turism, cei mai importanţi turoperatori şi agenţiile de turism din ţară. Dorim să punem la punct detaliile celei mai ample acţiuni de promovare a Maramureşului ca destinaţie turistică – Zilele Maramureşului -, care va avea loc la jumătatea lunii mai,”, a precizat Ioan Doru Dăncuş, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş.

Standul Judeţului Maramureş a fost vizitat și de oficialităţi importante. Mircea – Titus Dobre, ministrul Turismului a apreciat că reprezentarea judeţului Maramureş la manifestările de promovare a turismului reprezintă o componentă importantă, dar și faptul că, la această ediţie a Târgului de Turism al României, județul Maramureș se află în topul preferințelor vizitatorilor.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.