Judeţul Maramureş joacă în cea de-a treia regională din cadrul Cupei Coca-Cola

Echipele de băieţi şi de fete ale Colegiului Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare se luptă pentru a ajunge în finala celei mai populare competiţii de fotbal pentru adolescenţi- Cupa Coca-Cola

Maramures, 19 mai: Timişoara găzduieşte sâmbătă şi duminică cea de-a treia etapă regională a Cupei Coca-Cola. Astfel, oraşul de pe Bega va fi în lumina reflectoarelor iar foarte mulţi pasionaţi de fotbal sunt aşteptaţi să ia parte la cele două zile de meciuri de fotbal. Echipele de băieţi şi echipele de fete din judeţele Arad, Bihor, Hunedoara, Maramureş şi Satu Mare vor intra în teren cu un singur gând- să facă tot ce este posibil pentru a ajunge la Londra. În total, 26 de echipe din judeţul Maramureş au fost înscrise în această competiţie.

Peste 8460 de liceeni din întreaga ţară s-au înscris anul acesta pentru titlul de campioni în cea de-a şasea ediţie a Cupei Coca-Cola. Cea  mai mare competiţie de fotbal în sală a înregistrat, anul acesta, un nou record- 564 de echipe au fost înscrise la debutul acestei competiţii, dintre care 417 de echipe de băieţi şi 147 de echipe de fete.

Sâmbătă, 20 mai, începând cu ora 8:00, se dă startul meciurilor din cea de-a treia regională a Cupei Coca-Cola în Sala „Constantin Jude” din Timişoara. Câte două echipe de băieţi şi câte două echipe de fete vor intra în teren pentru a-şi disputa locul în faza finală a competiţiei. Meciurile decisive se vor disputa duminică, 21 mai, intre orele 10:00 şi 13:30. Festivitatea de premiere va avea loc imediat după meciurile finale.

Echipele de băieţi care vor juca în regionala de la Timişoara:

 • Colegiul Naţional „Preparandia Dimitrie Tichindeal” din Arad
 • Liceul Tehnologic Nr. 1 din Suplacu de Barcău, judeţul Bihor
 • Colegiul Tehnic Transilvania din Deva, judeţul Hunedoara
 • Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, judeţul Maramureş
 • Liceul Tehnologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, judeţul Satu Mare
 • Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara

Echipele de fete care vor juca în regionala de la Timişoara:

 • Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” din Ineu, judeţul Arad
 • Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleşd, judeţul Bihor
 • Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Haţeg, judeţul Hunedoara
 • Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, judeţul Maramureş
 • Liceul Tehologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, Judeţul Satu Mare
 • Liceul Teoretic din Gătaia, judeţul Timiş

Finala ediţiei 2017 a Cupei Coca-Cola  se va disputa pe 3 – 4 iunie în Parcul Tineretului  din Bucureşti.

Despre Cupa Coca-Cola
Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Coca-Cola România este un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Mai multe detalii despre programul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.cupacoca-cola.ro.

 

Despre Compania Coca-Cola

Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare, carbogazoase şi necarbogazoase, și aproape 3.900 de produse. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde 21 de branduri de miliarde de dolari, dintre care 19 sunt  disponibile și în varianta cu mai puține calorii sau fără calorii. Printre branduri se numără: Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, VitaminWater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia și Gold Peak

La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase și necarbogazoase. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Având în vedere angajamentul pe care ni l-am asumat pentru dezvoltarea unor comunităţi durabile, compania noastră se axează pe iniţiative de reducere a amprentei asupra mediului, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajați și promovarea dezvoltării economice a comunităților în care ne desfășurăm activitatea.

Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere suntem în top 10 angajatori, având peste 700.000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com, blogul www.coca-colablog.com sau să ne urmăriţi pe Twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo şi LinkedIn, la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.