Kelemen Hunor: Nu ne interesează colaborarea UNPR cu PRM, nu e vorba de coaliția de guvernare

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că sprijinul pe care candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, îl va primi în cel de-al doilea tur al alegerilor din partea PRM, este o chestiune care nu îl privește fiindcă nu ține de coaliția de guvernare.

„Eu nu am văzut această colaborare. Am văzut că UNPR a semnat pentru turul doi cu PRM-ul. Așa cum PRM-ul l-a susținut pe Traian Băsescu în 2004, în 2009 pe Geoană, este treaba lor, este treaba UNPR-ului. Pe mine nu mă privește acest lucru. Nu e vorba de coaliție, nu e vorba de un partid parlamentar, nu este vorba despre o forță parlamentară. Deci nu ne interesează. E treaba UNPR-ului cu PRM-ul”, a spus Kelemen Hunor marți seară, la Parlament.

El a susținut că formațiunea politică pe care o conduce va analiza „această situație complicată”. Kelemen Hunor a adăugat că își menține afirmațiile din trecut cu privire la Corneliu Vadim Tudor.

„Am spus și lucruri și mai dure și sigur că-mi mențin. Nu mi-am schimbat părerea și nu am cum să îmi schimb părerea despre domnul Vadim. Asta este viața. Am o părere foarte bine conturată despre el. (…) Eu am o părere clară și de foarte mult timp și despre PRM. Părerea mea nu se va schimba”, a mai spus liderul UDMR.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.