Klaus Iohannis, HUIDUIT PENTRU PRIMA DATĂ de când e preşedinte!

carmen_si_iohannis_92936000Moment şocant duminică după-amiaza, Klaus Iohannis a fost huiduit la sosirea la Festivalul George Enescu. Mai mulţi contestatari i-au strigat preşedintelui „ruşine”.

Iohannis a venit la deschiderea festivalului George Enescu după ce a blocat traficul pe valea oltului. Cu două ore şi jumătate inainte de sosirea in capitală, coloana oficială a preşedintelui a trecut pe Valea Oltului, iar şoferii au fost obligaţi să aştepte în coloane uriaşe.

La Ateneul Român, Klaus Iohannis şi Carme Iohannis au avut parte de un moment neplăcut. Pentru prima dată, cuplul rezidenţial a fost huiduit. Imediat după ce au coborât din maşini, mai multe persoane aflate în faţa Ateneului au început să arunce vorbe grele asupra noului şef de stat. Oamenii sunt supăraţi că preşedintele ales are un interes mult prea mare pentru deplasări şi mai puţin pentru educaţie şi problemele românilor.

„Tot timpul e plecat afara. Educaţia nu e prioritara. Nu vreau sa exista prima doamna. Nu avem nevoie ca am avut Elena Ceausescu si Udrea. La puscarie, acolo ii e locul. L-a luat pe Predoiu? De ce caine de paza sa musamalizeze ce a facut in trecut… eu l-am huiduit si il mai huidui„, a spus o femeie supărată.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.