Klaus Iohannis, interviu pentru presa americană! România trebuie să aibă un guvern puternic cu o viziune pe termen lung

klausKlaus Iohannis a acordat primul interviu pentru presa americană în calitatea de președinte al României. După întâlnirea cu Victoria Nuland, Iohannis le-a vorbit americanilor despre economia românească și despre nevoia ca România să aibă un guvern puternic cu o viziune pe termen lung.

Președintele a spus că își dorește un executiv care să vină cu un nou mod de abordare și care să aibă curajul de a păstra un set de reguli economice atâta timp cât este necesar, acestea fiind, în fapt, critici la adresa lui Victor Ponta.

”Într-un interviu acordat astăzi pentru cotidianul New York Times, am explicat că în economia românească e nevoie de reguli mai puține și mai simple. Avem nenumărate reguli care se schimbă încontinuu și asta îi descurajează pe investitori. Avem nevoie de un guvern suficient de puternic și cu o viziune economică pe termen lung, care să schimbe lucrurile. Ne trebuie un guvern care să vină cu un nou mod de abordare și care să aibă curajul de a păstra un set de reguli economice atâta timp cât este necesar.”, anunță Iohannis.

Declaratia vine in contextul in care Guvernul se pregateste se modifice din nou Codul Fiscal.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.