Kovacs nu mai arbitrează în 2014, după dezastrul de la meciul ASA – Steaua 1-0

Continuă sancţiunile după meciul dintre ASA Târgu-Mureş şi Steaua. După ce Gabi Mureşan şi Ousmane N’Doye au primit împreună 22 de etape de suspendare, centralul Istvan Kovacs şi-a aflat şi el sentinţa. Nu va mai arbitra niciun joc până la finalul anului.

Prestaţia lui Istvan Kovacs de la ASA Târgu-Mureş – Steaua nu a fost trecută cu vederea de CCA. Centralul, care a refuzat un penalty Stelei şi i-a iertat de eliminare în timpul jocului pe Mureşan şi pe N’Doye, va fi reţinut de la delegări până la finalul anului.

Nici meciuri internaţionale nu va mai arbitra Kovacs. “Pe mine m-ar fi mulțumit dacă Raul Rusescu nu ieșea accidentat, ăsta e lucrul cel mai important pentru mine. Celelalte sunt… Cei de la Federație, de la Comisia Centrală de Arbitri, să judece pe cei care sunt în culpă.”, a comentat antrenorul Stelei, Costel Gâlcă.

16 etape de suspendare pentru Gabi Mureşan şi şase pentru Ousmane N’Doye au fost sancţiunile dictate de Comisia de Disciplină. Președintele de imagine al Stelei crede că nu sunt definitive aceste sancțiuni: “Probabil că se va face apel și atunci se va mai scădea din aceste suspendări.”

Șefii mureșenilor contestă deciziile. Daniel Stanciu, directorul general de la ASA: “Că trebuia roșu în loc de galben, e altceva. Că a fost faultat mult mai grav decât s-a crezut inițial, eu sunt de acord cu voi. Dar nu poți să dai 16 etape pentru un cartonaș galben.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.