L-au găsit ținându-se agățat de marginea unei stânci! Un copil de un an a uimit o lume întreagă, la 3 zile după ce a fost dat dispărut. „Ne-au ghidat Dumnezeu” – Foto

L-au găsit ținându-se agățat de marginea unei stânci! Un copil de un an a uimit o lume întreagă, la 3 zile după ce a fost dat dispărut. „Ne-au ghidat Dumnezeu” – Foto

Un copil în vârstă de un an a fost găsit atârnat de marginea unei stânci, la trei zile după ce fusese dat dispărut.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Super oferta.ULTRA LAST MINUTE TUNISIA!!!

Micuțul a supraviețuit în tot acest timp într-o zonă frecventată de coioți și urși, din statul american Kentucky.

Copilul, Kenneth Howard, era înfometat, deshidratat și înfrigurat când a fost găsit de salvatori. Aceștia l-au găsit după ce l-au auzit plângând.

Băiatul a fost dat dispărut duminică seară, în jurul orei locale 19.30. Familia l-a căutat timp de o oră pe cont propriu înainte de a suna la poliție.

Membri ai familiei copilului au declarat că nu sunt siguri cum a reușit băiatul să dispară. Câțiva dintre aceștia cred că băiatul a ieșit pe ușa din spate a locuinței familiei lui.

Salvatorii au folosit frânghie și un coș pentru a-l recupera pe copilul în vârstă de un an, care a fost conștient pe toată perioada operațiunii. Membrii echipei de salvare s-au arătat impresionați de faptul că băiatul a reușit să parcurgă o suprafață atât de dificilă.

Poliția a transmis că băiatul se află într-o stare „impresionantă”, având în vedere experiența pe care a trăit-o. Copilul primește îngrijiri medicale la un spital.

„A fost un efort de echipă. Am fost ghidați către el de mâinile lui Dumnezeu”, a spus unul dintre salvatorii băiatului.

„Inițial n-am crezut că l-au găsit în viață. Este cel mai bun lucru ce mi s-a întâmplat în viața mea”, a declarat și tatăl băiatului, care a oferit o recompensă de 5.000 de dolari pentru salvarea copilului său.

Salvatorii au mai declarat că a folosit toate resursele disponibile, inclusiv elicoptere și drone cu camere de termoviziune.

Poliția din Kentucky a transmis că va continua să investigheze cazul, pentru a afla cum a fost posibil să dispară copilul.sursa:a1.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.