La ce se uită o femeie când cumpără o maşină şi la ce se uita un barbat! Tu ştiai ASTA?

La ce se uită o femeie când cumpără o maşină şi la ce se uita un barbat! Tu ştiai ASTA?

iSeeCars a analizat 54 de milioane de vânzări de maşini şi 570.000 de căutări pe site-ul personal în aproape 3 ani de zile. Cei care căutau maşini a trebuit să bifeze dacă sunt bărbaţi sau femei. Rezultatul spune că peste 60% din femeile din SUA cumpără 10 modele anume, din care cele mai multe sunt producţii coreene. Femeile caută maşini „foarte” accesibile şi practice, lucruri nedefinitorii în alegerea bărbaţilor când cumpără o maşină. Este concluzia pe care o trage Phong Ly, CEO iSeeCars.

Şase din poziţiile Top 10 sunt maşini mici, iar restul sunt SUV-uri mici (sau crossovere), scrie promotor.ro. Preţul mediu al maşinilor din acest clasament e 15.000$ şi niciuna nu trece pragul de 20.000$. Este de peste 3 ori mai mic decât preţul mediu al maşinilor din Top 10 alese de către bărbaţi (50.000$).

Diferenţa este foarte mare, deşi veniturile medii ale bărbaţilor cumpărători de maşini sunt doar cu 18% mai mari decât cele ale femeilor. Este clar că femeile caută utilitatea maşinii, iar bărbaţii, puterea ei. Iată mai jos top 10 maşini preferate de femei şi de bărbaţi.

sursa:romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.