La Fărcașa s-au înființat „Consilii consultative ale cetățenilor”

La Fărcașa  s-au înființat „Consilii consultative ale cetățenilor”

Din dorința de a percepe cât mai corect realitatea din teritoriu și pentru a veni în întâmpinarea noilor proiecte propuse de către cetățeni, primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, a convocat nou constituitul „Consiliu consultativ al cetățenilor localității Fărcașa”

Această structură, nu se substituie Consiliului local al comunei, ea se dorește a fi doar o punte de legătură,vie, între cetățeni si autoritățile comunei.

La această primă ședință au participat în jur de 90 de cetățeni, reprezentând locuitorii fiecărei străzi din Fărcașa.

Primarul comunei,Ioan Stegeran, a prezentat portofoliul de proiecte propus pentru finanțare în perioada de planificare 2014-2020 precum si stadiul de execuție al proiectelor aflate în implementare la nivelul comunei.

Cetățenii prezenți, au reacționat pozitiv la cele expuse, câțiva dintre ei au făcut cunoscute și câteva neajunsuri, dar au venit și cu noi propuneri pentru organele locale.

Primarul Ioan Stegeran și viceprimarul Florica Mureșan au dat asigurări că toate doleanțele prezentate vor fi analizate si li se va da o finalitate, subliniind că ușa Primăriei va fi mereu deschisă celor care vor veni cu proiecte sau idei benefice pentru comunitate.

În perioada imediat următoare vor avea loc asemenea întâlniri si în celelalte sate ale comunei: Sârbi,Tămaia și Buzești, avându-se în vedere ca acestea să se desfășoare trimestrial.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.