La Fărcașa „ Valentine’s Day” va fi sărbătorită într-un mod diferit!

La Fărcașa „ Valentine’s Day” va fi sărbătorită într-un mod diferit!

Valentine’s Day” este supranumită și „sărbătoarea iubirii”. Această zi, reprezintă un bun prilej de a petrece alături de persoana iubită și de a vă manifesta sentimentele de prețuire și dragoste.

Iar acest lucru se poate face în multe feluri. Cei din Fărcașa,respectiv, Clubul de Kangoo Jumps, invită pe toți pasionații acestui sport să participe la un masterclass special alături de Kinga Sebestyen, National Trainer Coordinator.

Este primul eveniment organizat de Kangoo Club Fărcașa, care dorește să arate, tuturor celor interesați,cum se desfășoară o ședință de pregătire condusă de o profesionistă,recunoscută nu doar în România ci si în plan european.

Evenimentul este destinat atât persoanelor care practica Kangoo Jumps de puțin timp, cât si începătorilor, ori celor care vor să încerce noi senzații si se adresează categoriilor de vârstă cuprinse între 16 si 90 ani, atât femei cât si bărbați.

Manifestarea va avea loc în Sala sporturilor din Fărcașa,sâmbătă,11 februarie,cu începere de la ora 15.00

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Oamenii fara tara, gu… si ratacitii tin sarbatoarea indragostitilor pe data de 14 februarie, traditionalistii si in general toti romanii sarbatoresc Dragobetele pe 24 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.