La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș  o parte din direcțiile Primăriei Baia Mare se vor muta într-o nouă locație

O parte din direcțiile Primăriei Baia Mare se mută într-o clădire nouă, reabilitată și modernizată.Primarul Cătălin Cherecheș: “săptămâna viitoare vă vom invita la înființarea Centrului Municipal pentru Dezvoltare și Investiție a municipiului Baia Mare în fostul club Phoenix!

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș  o parte din direcțiile Primăriei Baia Mare se vor muta într-o nouă locație, recent reabilitată și modernizată, conform standardelor. Centrul  Municipal pentru Dezvoltare și Investiții va avea sediul în clădirea fostului club Phoenix din centrul istoric al orașului.

„Miercuri, săptămâna viitoare, vă vom invita la înființarea Centrului Municipal pentru Dezvoltare și Investiție a municipiului Baia Mare în fostul club Phoenix, unde își vor desfășura activitatea colegii noștri din Direcția de Investiții, Direcția Utilități Publice, o parte dintre cei care se ocupă de proiecte și programe, respectiv Direcția de Achiziții, asta pentru a face un nucleu compact din perspectivă administrativă și funcțională”, a declarat  primarul Cătălin Cherecheș în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local , ce a avut loc  joi , 11 iulie 2019.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.