La mulți ani ! din partea Vicepreședintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, pentru toți maramureșenii

zeteaA mai trecut un an în calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristeţe, reuşite sau dezamăgiri. Fie ca anul care pleacă să ne fi întărit şi dat putere ca în anul care vine să trecem cu uşurinţă de momentele neplăcute, să gândim doar pozitiv, să avem dorinţa de a munci şi ajunge unde ne-am dorit.

Astăzi încheiem un nou an, anul 2014, un an care pe unii i-a făcut fericiți, însă pe alții i-a întristat, un an care unii poate-și doresc să nu se termine, iar alții abia aşteaptă să înceapă.

Indiferent de cum a fost acest an 2014 pentru fiecare maramureșean, tuturor le doresc ca 2015 să fie un an infinit mai bun. Sper ca toate gândurile bune să devină realitate, ca visele tuturor să se materializeze, iar fericirea și bucuria să fie mereu prezente în viața și in inima oricui.

La cumpăna dintre ani, când mai închidem o etapă a vieții noastre și privim cu speranță spre viitor, aș vrea să cred că fiecare va primi acest moment alături de prieteni, de familie, de oamenii importanți din viața lor. Un an nou fericit și La Mulți Ani!

 

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș,

Vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.