La mulți ani, de Ziua Națională a Ambulanței!

13882247_911125282326393_6733678565449511786_nLa mulți ani, de Ziua Națională a Ambulanței!

În 28 iulie 2015 s-a aniversat, pentru prima oară, Ziua Națională a Ambulanței. Aceasta dată fost aleasă deoarece la 28 iulie 1906 a apărut prima ”Salvare” din București, la inițiativa profesorului Nicolae Minovici.

24 de ore din 24 sunt în alertă, iar mulți dintre ei au uitat ce înseamnă sărbători, aniversări în familie sau timp petrecut alături de cei dragi. Sunt medicii și asistenții de pe ambulanţă, cei care lucrează fără oprire şi care luptă zi de zi pentru viaţa pacienților lor. Este o luptă crâncenă, o luptă grea, o luptă pe viață și pe moarte; o luptă unde, viața sau moartea sunt diferențiate de secunde vitale în care intervin medicii și asistentele de pe ambulanță.

Azi, de Ziua Națională a Ambulanței, colectivul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare transmite tuturor colegilor care lucrează pe ambulanță, precum și întregului Serviciu Județean de Ambulanță Maramureș multă fericire…. și la cât mai multe vieți salvate din ghiarele morții.

Vă mulțumim că sunteți acolo pentru fiecare pacient care are nevoie de voi și mulțumim pentru colaborarea exemplară care există între Serviciul de Ambulanță Maramureș și Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Împreună am învins moartea, în nenumărate cazuri. Și ne dorim să continuăm cu și mai multe reușite pe viitor.

La Mulți Ani de Ziua Națională a Ambulanței!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.