La volan fără permis prin Sighetul Marmatiei

permis retinutPoliţiştii sigheteni au depistat în trafic un tânăr din municipiu care se deplasa cu un autoturism neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere. El este acum cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În timp ce acţionau pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier, poliţiştii sigheteni au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Bogdan Vodă din municipiu. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 31 de ani din

municipiu, nu deţine permis de conducere valabil pentru a circula pe teritoriul României. De asemenea, verificările efectuate au relevat că autoturismul nu era înmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuţe cu număr de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.