Lacul Iezer și Pietrosul Rodnei, locuri inedite pentru realizarea albumului de nuntă! GALERIE FOTO

14800889_1116209488433739_28605288_nLacul Iezer și Pietrosul Rodnei, locuri inedite pentru realizarea albumului de nuntă! GALERIE FOTO

Alegerea locului în care se va realiza albumul spune multe despre miri, despre personalitatea și hobby-urile lor. Pentru iubitorii de munte, Borșa poate oferi cadrul perfect pentru realizarea albumului de nuntă.

Vârful Pietrosu – cu cei 2303 m ai săi, Lacul Iezer – cu forma sa asemănătoare cu forma României, Cascada Cailor – a cărei formă te duce cu gândul la un voal delicat de mireasă, și multe alte locuri spectaculoase din arealul Borșei sunt locații perfecte în care mirii pot imortaliza momentul magic al căsătoriei, legământul lor pentru viitor și promisiunea zămislirii unei noi familii.

Mădălina și Sergiu, doi iubitori de natură, au fost primii care au ales pentru momentul lor magic fundalul maiestuos al Munților Rodnei. Viorelia Tarța, fotograf profesionist, a transpus pe peliculă frumusețea acestui moment unic, realizând un album foto cu adevărat spectaculos.

Cu siguranță tinerii miri vor avea o amintire de vis, în unul din cele mai deosebite cadre naturale pe care le poate oferi nordul României: Borșa, locul în care natura a făcut risipă de frumusețe!

„Albumul de nuntă păstrează peste timp amintirea celui mai spectaculos eveniment din viața fiecăruia. Imortalizarea acestui moment special este deosebit de importantă. Fiecare pereche de miri își dorește ca albumul lor să fie inedit, cel mai frumos și cel mai spectaculos dintre toate.

Vreau sa incep descrierea acestui album prin a le multumi fantasticilor Madalina si Sergiu pentru ca au fost de acord sa se alature nebuniei mele de a ne lua rucsacul in spate si a urca pe cel mai inalt varf din Maramures, Varful Pietrosul Muntii Rodnei 2303 m pentru sedinta foto after wedding.

Iubitoare de muntii fiind, astept o astfel de sedinta foto de cand am inceput sa fotografiez evenimente si mi-am gasit nebunii: cei mai extremi miri, Flavius Medan si Andrei Bucişan.

A fost o adevarata aventura: urcatul echipamentelor pe munte, dormitul a 5 persoane in cort de 4, temperatura care a scazut pana la 2 grade si ceata care ne facea sa ne pierdem subiectii din fotografii desi erau la 2 metri in fata noastra :))
Nu pot spune ca a fost usor pentru ca la sfarsitul aventurii toti eram mai mult decat epuizati insa, mi-am imbogatit sufletul cu aceasta minunata experienta si maine m-as porni din nou la drum” a declarat Viorelia Tarța, fotograf profesionist.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.