Lars Walther va fi antrenorul echipei HCM Minaur începând cu 1 iulie 2014

Lars WaltherÎn cursul zilei de astăzi, HCM Minaur și Lars Walther au ajuns la un acord, iar antrenorul danez va fi noul antrenor principal al echipei, începând cu data de 1 iulie 2014.

Născut pe 15 octombrie 1965, Lars Walther are un CV impresionant, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Cariera de antrenor și-a început-o în Danemarca, prima lui echipă fiind Virum Sorgenfri (2001/2002). A mai antrenat ROAR Roskilde (Danemarca), SG Flensburg Handewitt, Eintracht Hildesheim și TV Emsdetten (Germania), Gorenje Velenje (Slovenia), Conversano (Italia), iar ultima dată a antrenat în perioada 2010-2013 formația poloneză Orlen Wisla Plock, unde l-a avut elev pe fostul jucător al Minaurului, Valentin Ghionea.

Printre performanțele atinse de Lars se numără un titlu de campion în Polonia cu Wisla Plock (2011), dar și numeroase medalii de argint câștigate cu echipele pe care le-a antrenat. Pe plan internațional, Lars Walther a ajuns în 2006 cu formația slovenă Gorenje Velenje până în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.