Lascăr Pană, director tehnic; Vasile Bîrle, preşedinte HCM

Lascăr Pană este noul director tehnic al echipei HCM Baia Mare. „Voi încerca, cu experienţa mea, să-l ajut pe antrenorul Costică Buceschi, pentru că este un antrenor tânăr şi talentat, dar are nevoie de ajutor. Această sarcină mă onorează pentru că echipa de handbal feminin HCM Baia Mare nu este o oarecare, ci este o echipa de vârf a României şi tinde spre topul european”, a declarat antrenorul emerit Lascăr Pană.

Vasile Bîrle, economist, a fost numit preşedinte al HCM Baia Mare în locul lui Ferenc Korponay, care rămâne principal finanţator privat.

„Vasile Bîrle vine să dea o mână de ajutor în ceea ce înseamnă rigurozitatea în organizarea acestui club, de la palierul administrativ la cel financiar şi inclusiv în ceea ce priveşte relaţiile interumane din club”, a explicat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

„N-am să folosesc cuvinte mari în legătură cu ce minuni am să fac, dar promit că am să încerc o organizare mai riguroasă, o ierahizare a sarcinilor, o atribuire foarte clară a responsabilităţilor, fără imixtiuni în zona tehnică a echipelor. Împreună cu cei care vor finanţa clubul vom forma o echipă care va susţine echipele din teren, astfel încât lucrurile să meargă spre performanţă”, a declarat noul preşedinte al HCM Baia Mare

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.