Laura Augustin : ,, Pentru a ajunge campion e nevoie de multa ambiție, muncă si devotament”

Laura Augustin : ,, Pentru a ajunge campion e nevoie de multa ambiție, muncă si devotament”

Laura Augustin, polițist și sportiv de performanță. Este o fire optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze.

Laura Augustin, m-am uitat pe CV-ul tău, este impresionant. Campioană națională la judo încă din 2008, luna aceasta vei participa la o altă competitie. Când te-ai îndrăgostit de judo?

De la prima ora pe care am petrecut-o in sala de judo am simtit ca ma regasesc in acel loc. Judo este parte din viata mea, înseamnă familie si in primul rând prietenie, cei mai buni prieteni ai mei au practicat si ei la rândul lor acest sport. Nici nu vreau să mă gândesc pe la ce echipa jucam fotbal acum, daca nu auzeam de judo.:))

 De la judo la Ministerul de Interne a fost cale lungă?

Practic judo din anul 2006, de atunci si până in 2016 cand am intrat in MAI, am avut pe plan sportiv atât evenimente fericite, dar si evenimente nefavorabile ( accidentări), dar am trecut peste toate și am mers mai departe. A fost cale lunga, dar consider ca judo ma ajuta in această meserie, deoarece am învățat multe prize care imi pot fi de folos in operativ.

 Cât de greu este drumul, până la titlul de campion național la judo. Ce implică? Sacrificiu? Maturitate de la o vârstă frageda?

Pentru a ajunge campion e nevoie de multa ambiție, muncă si devotament, dar la vârstele mici se pot obține medalii frumoase și prin talent, dar dacă acesta nu este șlefuit pe parcursul anilor se pierde. In general sportul de performanța oricare ar fi el, te maturizează, te educă și îți dă un anumit respect, atat față de tine cât si de ceilalți din jurul tău.

 Care este motto-ul tău în viață?

Motto-ul pe care îl urmez în viață este “never give up”. De ce acest? Pentru ca de foarte multe ori am fost pe cale sa renunț, dar niciodată nu am facut-o. Când începeam de la 0 un anumit lucru îmi ieșea mai bine ca niciodată. Așa ca dacă imi doresc ceva cu adevar trebuie să am suficientă ambiție pentru a reuși, pentru a nu renunța niciodată

Un gând pentru cititorii jurnalmm

Am doar gânduri bune pentru cititorii jurnalmm, și le doresc să trăiască la modul: “O să reușesc pentru că vreau si-atât!!!”.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.