LE-AŢI VĂZUT? Se caută 4 minore, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani.FOTO

Polițiștii din Iaşi caută 4 minore, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din județul Iaşi, care au plecat de la domiciliu şi nu s-au întors până în prezent.

Poliţiștii din  cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au fost sesizați că 4 minoreau plecat voluntar de la domiciliu, din data de 3 iunie a.c. şi nu au mai revenit.

VIŞAN ADELINA, de 12 ani, are înălţimea de 1,45 metri, aproximativ 48 de kg, constituţie astenică, ten măsliniu, păr lung, brunet.

La data plecării era îmbrăcată cu blugi şi tricou de culoare albastră şi era încălţată cu pantofi sport  de culoare gri.

VIŞAN IULIA –ELENA, de 13 ani,  are o înălţime de 1,50 metri, aproximativ 48 kg, constituţie astenică, ten măsliniu, păr brunet lung.

La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni tip blue jeans, de culoare albastră, tricou de culoare roz şi era încălţată cu pantofi sport de culoare albă.

BALIOS BEATRICE-ELENA, de 13 ani, are înălţimea de aproximativ 1,50 metri, greutate de 45 de kg., constituţie astenică, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis, păr lung, vopsit blond.

La data plecării de la locuinţă purta un tricou de culoare albastră cu dungi albe, colanţi de culoare neagră cu puncte albe, iar în picioare pantofi sport de culoare neagră.

RĂDUCANU ELIZA-GEORGIANA, de 14 ani, are înălţimea de 1,55 metri, greutate de 49 kg, constituţie astenică, ten măsliniu, faţă ovală, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui.

În momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni tip blue jeans de culoare albastru deschis, rupţi, purta o bluză de culoare gri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport de culoare aurie și avea asupra ei o geantă aurie cu toartă tip lanţ.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceste fete, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.