„Let`s Do It, Romania!” ziua de curăţenie generală a ajuns şi la Cascada Cailor, Borşa

14459768_1092979554090066_184705205_n„Let`s Do It, Romania!” ziua de curăţenie generală  a ajuns şi la Cascada Cailor, Borşa

Sâmbătă, 24 septembrie 2016, autorităţile locale din Borşa alături de elevi, profesori, angajaţi ai Primăriei, jandarmi, salvamontişti şi cadre medicale au desfăşurat o amplă acţiune de ecologizare. Voluntarii prezenţi au luat la pas traseele turistice, punctul culminant fiind Cascada Cailor.

Acolo unde natura este la graniţa dintre real şi imaginar, acolo unde omul face parte integrantă din natura,frumuseţea zonelor montane din acest colţ de rai este umbrită de indiferenţa celor care aruncă mizerii peste tot.

Primarul Timiş Ion Sorin, promotorul  acţiunii locale, a declarat: ”Și în acest an borșenii s-au alăturat campaniei naționale de curățenie „Let’s Do It, Romania!”.

Mai multe trasee turistice au fost străbătute pas cu pas și ecologizate. La campania din acest an au participat elevi și profesori din cadrul Liceului Borșa, angajați ai Primăriei Borșa, jandarmi, salvamontiști și cadre medicale.

Nu ne face plăcere şi onoare ceea ce am găsit pe văi sau pe traseele montane. Vom impune măsuri directe  împotriva celor care nu respectă natura.

Borşenii au crescut în inima munţilor înconjuraţi de frumuseţe, de aceea nu dorim să transformăm aceste minunăţii într-o groapă de gunoi”.

 

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Astept sa fie comunicare acele ” masuri directe ” pe care le veti aplica . Se tot vehiculeaza ca se vor da amenzi celor care nu respecta legea si lasa in urma lor mizerie. Pana in prezent n-am vazut, n-am auzit nici macar de un caz singular ca a fost amendat. Ma refer la oamenii obisnuiti, la excursionistii care colinda parcurile, padurile, la orasenii care ies la plimbare si-si lasa amprenta nesimtirii si a necivilizatiei pe unde au trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.