Lider PNL aruncă bomba: Negocieri cu UNPR și oamenii lui Tăriceanu

orbanVicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a făcut declarații incredibile despre negocierile PNL pentru majoritate parlamentară care să treacă moțiunea de cenzură prin care va fi trântit Guvernul Ponta.
Întrebat la Adevărul Live dacă PNL este interesat de UNPR, Ludovic Orban a declarat că „este foarte dificil să obţii o majoritate care să ducă la adoptarea unei moţiuni de cenzură fără sprijinul UNPR”.

Totodată, întrebat despre negocieri cu PLR, aripa PNL-ului care s-a dus alături de Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban a răspuns că „este o relaţia care o lungă perioadă va împiedica un dialog. Atât parlamentarii, cât şi primarii care au părăsit PNL în cel mai important moment politic este foarte puţini probabil … Asta nu înseamnă că nu o să existe dicuţii cu parlamentari care l-au urmat pe Tăriceanu şi care ar putea vota o moţiune de cenzură”.

Ultima parte a declarației lui Ludovic Orban vine în contradicție cu o declarație a lui Cătălin Predoiu, care spunea, la TVR, că „nu vom recurge la metodele din trecut în politica românească, de a racola la bucată parlamentari pentru a încropi majorități doar să schimbăm scaunele între Guvern și Opoziție”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.