LIGA CAMPIONILOR: HCM Baia Mare-Gyori Audi ETO KC, mâine, începând cu ora 20.00

hcm1HCM Baia Mare va evolua mâine, începând cu ora 20.00, ora României, în deplasare la Gyor, în compania deţinătoarei trofeului EHF Champions League. Va fi ultimul joc din deplasare pentru campioana României în grupa principală 2, penultima partidă din această fază competiţională pe care handbalistele lui Tone Tiselj o vor termina acasă, în compania grupării din Viborg, în 15 martie.
Cu 26-18 s-a impus Gyori Audi ETO KC în Baia Mare, în prima manşă, într-un joc în care pentru HCM cele mai multe goluri erau înscrise de Alexandra Do Nascimento şi Elena Gjeorgjievska (câte patru), în timp ce Susann Muller era principala marcatoare a partidei, cu opt goluri înscrise pentru campioana Ungariei. Aceasta a fost singura înfrângere a băimărencelor în grupa principală 2.

Cu 12 puncte, adversara de mâine a campioanelor României este pe locul 2,  Gyori Audi ETO KC având cel mai puternic atac al grupei principale 2 (226 goluri înscrise). Cu şase puncte, HCM-ul deţine a patra poziţie de clasament. „Este foarte dificil să baţi Gyori Audi ETO KC în Gyor. Cred că acum, cu Larvik, a pierdut prima oară după vreo doi ani…  Aşa că meciul este important pentru noi, dar echipa din Gyor este marea favorită”, a declarat Tone Tiselj.

Din lotul HCM-ului care a făcut deplasarea în capitală pentru meciul cu CSM-ul, lipseşte Eliza Buceschi, aceasta rămânând în capitală pentru investigaţii şi tratament la un genunchi care i-a creat probleme băimărencei.

Din grupa româncelor, Larvik şi Gyor au deja asigurate „biletele” pentru sferturile Ligii Campionilor, în timp ce – pentru celelalte două din această grupă – se luptă practic toate celelalte patru grupări, prin jocul rezultatelor inclusiv campioana Suediei mai putând să nutrească speranţe. HCM Baia Mare, chiar dacă pornită fără niciun punct în această grupă, are mari şanse de a se califica în premieră în sferturile EHF Champions League, încă de la a doua participare în prestigioasa competiţie continentală.

HCM a ajuns în Gyor ieri, în această seară, de la ora meciului, având planificat antrenament. Partida se joacă în Audi Arena din Gyor, urmând să fie condusă de slovacii Boris Mandak şi Mario Rudinsky, observator EHF fiind, din Olanda, Monique Alsemgeest.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.