LIGA CAMPIONILOR – Să vină punctele!

De la ora 15.00, mâine, HCM Baia Mare va evolua în sala Globus din Lublin, în compania campioanei Poloniei. Partida contează pentru a cincea etapă (penultima) din grupa D a EHF Champions League. Saso Krkacev şi Gjoko Kolevski din Macedonia vor conduce meciul MKS Selgros Lublin – HCM Baia Mare. Delegat EHF a fost desemnat Victor Poladenko din Rusia. Circa o sută de suporteri băimăreni vor susţine campioana României în această deplasare.

HCM Baia Mare a suferit trei înfrângeri la rând în grupa D, nemaireuşind să cucerească puncte europene din prima etapă a grupei D, atunci când campioanele României s-au impus la scorul de 30-25 (16-12) tocmai în faţa adversarei lor de mâine, campioana Poloniei. La ora respectivă, Alexandra do Nascimento pentru Baia Mare şi Agnieszka Kocela pentru Lublin erau principalele autoare de goluri, fiecare punctând de şase ori pentru echipa sa. „Va fi un meci foarte greu pentru că Lublin joacă bine, a demonstrat-o atât cu Larvik, cât şi în ambele jocuri cu Metz. Este o echipă omogenă, care joacă de mult timp împreună şi se cunosc foarte bine”, a spus Costică Buceschi.

Nu au făcut deplasarea la Lublin Oltean, Geiger, Diniş Vârtic şi Abbingh (în recuperare după accidentări mai grave), Tătar (accidentată la spate la meciul de la Larvik), şi Dumanska.

În aceeaşi etapă a cincea, în celălalt meci al grupei D, Metz a pierdut azi cu 25-26 (13-13) partida cu Larvik.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.