Liga I si in alte orase

Nici bine n-a inceput campionatul de fotbal si, deja se joaca fara spectatori. Mai mult decat atat, sunt foarte putini telespectatori care vad meciurile din cauza anumitor probleme de rezolvat intre cablisti.

Solutia cea mai buna ar fi aceasta, in functie de regiunea in care se joaca partida, de exemplu Bucuresti, una dintre variante  ar fi sa se joace meciul respectiv cu spectatori, in alte orase, unde nu sunt  echipe in Liga I. Pentru Bucuresti ar putea fi o varianta, Teleorman. Sunt orase care nu mai au echipe de multa vreme in primul esalon fotbalistic, ar merge multa lume pe stadioane, sa vada astfel de echipe, care sunt favorite la titlu.

Pentru zona aceasta, cand, una dintre echipele transilvanene, ar avea terenul suspendat, LPF, ar trebui sa le programeze fie la Satu Mare, fie la Baia Mare. In zona aceasta, au trecut ani buni si n-a mai fost un meci din prima divizie. Ar merge multa lume  pe stadioane, chiar un experiment trebuie realizat.

Acelasi procedeu si pentru Moldova, cand una dintre echipe, are terenul suspendat, poate sa joace meciul respectiv fie la Suceava, fie la Bacau.

Aceasta pedeapsa cu terenul suspendat, ar putea fi un avantaj pentru alte orase. Echipa considerata gazda, ar trebui sa suporte toate cheltuielile organizatorice si fotbalul romanesc ar fi vazut si in alte orase.

Initiativa aceasta, trebuie pusa in practica cat mai repede, astfel incat interesul decidentilor politici locali, pentru fotbal, in special si sport in general sa creasca.

Ar fi frumos sa vedem meciuri de Liga I, in Baia Mare. Initiativa aceasta trebuie sustinuta de arbitri, presedinti de cluburi, presedinti de asociatii judetene de fotbal si nu in ultimul rand, de cei care conduc destinele fotbalului romanesc.

Nu ar trebui sa existe nici o piedica in calea acestei initiative, din contra cine se va impotrivi acestei initiative, nu doreste promovarea fotbalului din Liga I, si in alte orase.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.