„Liga Zimbrilor” – etapa a VI-a:C.S. Minaur Baia Mare -C.S.U. Suceava- Miercuri, 10 octombrie a.c., începând cu ora 18:00

În ziua de miercuri, 10 octombrie a.c., începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, se va desfăşura meciul de  handbal masculin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi C.S.U. Suceava, din cadrul „Ligii Zimbrilor” – etapa a VI-a.

Efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la această manifestare sportivă prin activităţi specifice, pentru desfăşurarea în condiţii optime a competiţiei sportive, acordând atenţie măsurilor de prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş reaminteşte următoarele :

– legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în sala sportivă astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiţii sportive.

este interzis accesul în sala sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Totodată, Jandarmeria Maramureş recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.