Lista datornicilor a fost publicată! ANAF îi de gol pe cei care nu și-au plătit obligațiile

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat noua listă cu cei care nu și-au plătit obligaţiile fiscale în trimestrul doi din 2021, conform legislaţiei în vigoare.

Lista datornicilor a fost publicată! ANAF îi de gol pe cei care nu și-au plătit obligațiile
Lista datornicilor include firmele care nu și-au plătit datoriile către Fisc în trimestrul 2 din 2020. Această listă este reglementată de Ordinul nr. 509/2019 pentru modificarea şi completarea Procedurii de publicare a listelor debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante, precum şi cuantumul acestor obligaţii, aprobată prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 558/2016.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Obligaţiile fiscale restante ale contribuabililor persoane juridice care fac obiectul publicării sunt cele notificate, existente la sfârşitul trimestrului de raportare şi neachitate până la data publicării.

Cine nu face obiectul listei publicate de ANAF

ANAF informează că nu fac obiectul publicării obligaţiile fiscale restante al căror cuantum total este sub următoarele plafoane:

  • 500.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de mare contribuabil
  • 250.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de contribuabil mijlociu
  • 100.000 lei, în cazul celorlalte categorii de debitori, inclusiv în cazul persoanelor fizice care înregistrează obligaţii fiscale restante şi din desfăşurarea de activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere.

ANAF va efectua modificări „în termen de 15 zile de la achitarea integrală a obligaţiilor fiscale datorate, organul fiscal central operează, din oficiu, modificările pentru fiecare debitor care şi-a achitat aceste obligaţii, în sensul eliminării din listă”.

Lista din acest an nu va cuprinde persoanele fizice, doar pe cele juridice, conform unor modificări legislative recente.

Lista datornicilor poate fi consultată aici.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.