Listele finale de la parlamentare ale formațiunii politice PMP Maramureș. Președintele PMP, primarul orașului Ulmeni Lucian Morar-deschide lista la Senat!

Listele finale de la parlamentare ale formațiunii politice PMP Maramureș. Președintele PMP, primarul orașului Ulmeni Lucian Morar-deschide lista la Senat!

Lucian Morar nu se dezminte, a fost și este un câștigător. Strategia adoptată în campania electoral la locale  a dus la rezultate pozitive în Maramureș , pentru formațiunea politică pe care o conduce, PMP .

Azi s-au depus listele la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților, e un pas mare pentru Lucian Morar , el  va renunța la calitatea de primar în favoarea statutului de senator în parlamentul României.

Adrian Todoran, rămâne  lider pe listele de la Camera Deputaților, a dovedit că este un parlamentar harnic și cu numeroase intervenții în plenul Camerei.

“Am depus azi, alături de colegii din PMP Maramureș, listele pentru Senat și Camera Deputaților. Ne dorim să continuăm trendul pozitiv pe care l-am înregistrat la alegerile locale.

Suntem conștienți de așteptările electoratului. Parlamentarii nu sunt cei mai iubiți sau cei mai de încredere. Avem obligația de a schimba această percepție. Reducerea numărului de parlamentari la 300, impozitarea pensiilor speciale sau a celor foarte mari, reducerea birocrației, legi pentru încurajarea mediului de afaceri sunt câteva obiective pe care ni le propunem.

Vom fi vocea Maramureșului la București. Centrul are foarte multe restanțe fața de acest județ, pornind de la finanțarea infrastructurii rutiere până la sumele de echilibrare a bugetelor locale. Componența listelor este făcută pentru a atinge acest scop.

Senat , componența listei este următoarea:

1) Lucian Morar

2) George Moldovan

3) Romeo Dobocan

4) Simion Țofei

5) Carmen Ilban

Camera Deputaților:

1) Adrian Todoran

2) Florin Creț

3) Cornel Varga

4) Filipaș Daniela

5) Filipciuc Gabriel

6) Slezinger Bela

7) Pop Adrian

8)Pop Bogdan

9) Panici Călin” a menționat Lucian Morar, președinte PMP Maramureș

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.