Liviu Dragnea s-a întâlnit cu primarii PSD Maramureș și a salutat reconfirmarea lui Gabriel Zetea la șefia filialei PSD

dragnea1Liviu Dragnea s-a întâlnit cu primarii PSD Maramureș și a salutat reconfirmarea lui Gabriel Zetea la șefia filialei PSD

 Vineri seara, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a ajuns în Maramureș, pentru a discuta cu primarii social-democrați din județ. Totodată, liderul național al PSD a dorit să îl felicite pe Gabriel Zetea, care a fost reconfirmat președinte al filialei PSD Maramureș. Realegerea liderului social democrat a avut loc în cadrul Conferinței Județene de Alegeri, care s-a desfășurat în 24 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare, în prezența a aproape 800 de delegați.

În dimineața zilei de sâmbătă, 25 iulie, președintele PSD, Liviu Dragnea a luat un mic dejun de lucru cu presa locală. Acesta a fostde însoțit de liderul județean al social-democraților maramureșeni, Gabriel Zetea, de proaspăt-nominalizatul președinte executiv al PSD Maramureș, deputatul Gheorghe Șimon, precum și de deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tătaru.

Liviu Dragnea a explicat că singurul motiv pentru care nu a reușit să ajungă în Maramureș în timp util, pentru a participa la Conferința de Alegeri a PSD Maramureș, desfășurată vineri, la ora 13.00, a fost acela că joi noaptea a avut o întâlnire de lucru prelungită, iar vineri dimineața a fost prea obosit pentru a porni la drum atât de devreme. Cu toate acestea, președintele PSD a ajuns vineri seara în Maramureș, pentru a discuta cu primarii social-democrați despre rectificarea bugetară care va aduce noi fonduri pentru administrațiile locale.

       

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.