Liviu Marian Pop (PSD) – Declarațiile domnului președinte Băsescu sunt în contradictoriu

Marți, 14 octombrie, la ora ”doi și-un sfert”, la sediul filialei județene a Partidului Social Democrat a avut loc o conferință de presă la care au participat senatorul de Maramureș Liviu Marian Pop, deputații Sorin Bota și Florin Tătaru, precum și președintele Gabriel Zetea.

Liviu Marian Pop a făcut apel la CSM să se autosesizeze, având în vedere presiunile președintelui Traian Băsescu asupra procurorilor care anchetează cazul lui Mircea Băsescu.

”Sceneta de aseară de la Realitatea mă face să schimb azi tema conferinței de presă. Acea scenetă milițienească, așa cum îi place președintelui să o numească, mă determină să fac un apel la CSM să se autosesizeze pentru că presiunea pe care o pune președintele statului asupra procurorilor care anchetează cazul fratelui său este impardonabilă. Nu cred că este normal ca președintele să se pronunțe pe un rechizitoriu al unui procuror. Îi sugerez să își viziteze fratele în închisoare, pentru că așa este creștinește. În ceea ce privește declarațiile date de Domnia Sa este evident că acesta este instabil, având în vedere că declara una despre Iohannis la ora 18.30, iar la orele 20–20.30 și-a schimbat părerea. La următoarea declarație de presă poate ne spune când a cunoscut-o pe Elena Udrea și cine i-a prezentat-o pe aceasta. Sper să nu mintă”, a subliniat senatorul Liviu Marian Pop.

Totodată, vizând jafurile din zona silvică, senatorul de Maramureș ar fi interesat să afle de la candidatul ACL care este părerea partidului vis-a-vis de noul proiect de cod silvic. ”Poate ne spune domnul Iohannis care este poziția ACL-ului despre acest proiect de cod silvic înaintat de Guvernul României și care astăzi se află la camera deputaților. În plenul Senatului parlamentarii PSD au susținut acest proiect silvic, senatorii ACL nu l-au votat. Știm că sponsorii de campanie ai domnului Băsescu din perioada 2009 au virat 6 milioane de euro și nu putem să trecem cu vederea jafurile care se fac în pădurile din România”, a mai subliniat parlamentarul PSD de Maramureș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.