Liviu Marian Pop (PSD): În Maramureș, PSD a obținut cel mai bun scor la alegerile prezidențiale după 24 de ani!

În comparație cu rezultatele din anul 2009, în Maramureș, candidatul PSD a înregistrat un succes dublu. Pe de o parte, Victor Ponta a obținut 36,46 %, cu 5 procente mai mult decât domnul Geoană în 2009, iar dreapta, PNL – PDL, dacă în anul 2009 a obținut 52,46%, anul acesta a obținut doar 36,55 %, prin urmare ACL a pierdut 16 procente în Maramureș.

Este un semn cât se poate de clar că maramureșenii își doresc un candidat de stânga și nu își mai doresc să susțină un tip de președinte ca Băsescu. Sunt convins că în turul doi, Victor Ponta îl va bate pe Klaus Iohannis în Maramureș, chiar dacă în primul tur a obținut cu 162 de voturi mai multe.

Guvernul Ponta este singurul care a demarat un program de investiții în Maramureș pentru ca proiectele administrației locale să primească fonduri europene, iar până în prezent s-au alocat peste 560 de miliarde lei vechi pentru dezvoltarea infrastructurii. Mulțumesc tuturor oamenilor care au mers la vot și ne-au acordat încrederea lor, doar cu ajutorul vostru vom putea să investim în continuare în județului Maramureș!

 


Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.