Liviu Marian Pop (PSD): Iohannis, penibil în fața milioanelor de români ‎

În cadrul dezbaterii televizate dintre cei doi candidați la Președinția României, Klaus Iohannis a venit total nepregătit în fața milioanelor de români. Este inacceptabil să nu știi cât este pensia și salariul minim în această țară și să vrei să fii președinte. Aseară, Iohannis a dat dovadă de ignoranță și cel mai grav, de neștiință.

Acum avem dovada clară că Iohannis este doar o marionetă a lui Traian Băsescu și este manipulat de gruparea mafiotă din spatele lui, de Predoiu, Udrea sau Boc, care au votat în 2010 tăierea pensiilor și a salariilor, reducerea indemnizatiilor pentru mame și majorarea TVA-ului. Așa înțeleg ei „România lucrul binelui făcut”, printr-o politică bazată pe austeritate și ură împotriva românilor.

Arogant și nepriceput, cred că Iohannis și-a dezamăgit până și propriul electorat în dezbaterea electorală. Echipa ACL nu și-a făcut datoria din nou și l-au consiliat extrem de prost în prestația de aseară. Normal, fiind doar o fațadă, nu poate gândi singur, iar fără ajutorul politrucilor ce îl înconjoară este complet pierdut.

Liviu Marian Pop,

Senator PSD

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.