Liviu Marian Pop (PSD): USL Trăiește – schimbare până la capăt

untitleduntitledÎn urmă cu doi ani de zile am venit în fața românilor cu un program guvernamental menit să dezvolte România Puternică. Acum avem posibiltatea să îl refacem în totalitate prin contribuția liberalilor adevărați care nu au abandonat proiectul USL, votat de 60% dintre români.

PNL-ul lui Iohannis a mai trădat o dată românii când a rupt alianța USL și a ieșit de la guvernare, iar acum s-a aliat cu cel mai aprig dușman al țării. Să nu uităm cine sunt astăzi liderii PNL și ce se ascunde în spatele lui Klaus Iohannis: corupți precum Vasile Blaga, Berceanu, Videanu, Victor Orban, Monica Macovei, care ne-au făcut țara de rușine și au condus o politică bazată pe ură și austeritate. Propun să ne aducem aminte cum a arătat România în timpul guvernării PDL, când s-au furat drepturile românilor și cum arată țara noastră astăzi, când, în sfârșit, reparăm nedreptățile regimului Băsescu și pas cu pas reconstruim România care a fost distrusă timp de 10 ani de mafia avizilor de putere și bani.

România va deveni într-adevăr puternică doar în momentul în care vom avea o echipă unită formată din Președinte, Guvern, Parlament și cetățeni care luptă pentru aceleași obiective și pun capăt dezbinării din societate. Prin votul românilor din 16 noiembrie vom continua proiectul USL și vom duce schimbarea până la capăt.

 Liviu Marian Pop,

Senator PSD

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.