Liviu Marian Pop Senator PSD, Colegiul 3, Maramureș invită electoratul la vot, alături de Alianța Electorală PSD-UNPR-PC!

liviuProiectul USL continuă în Maramureș. Tot ce am promis în campania din vara anului 2012, în toamna în care am avut alegeri europarlamentare va continua și se va realiza la nivelul județului. DN 18 și podul peste Tisa sunt exemple vii, iar vizita în Maramureș a înalților oficiali de la Guvern a confirmat acest lucru. Vom termina reabilitarea DN 18, vom realiza podul peste Tisa, continuăm proiectele începute.

Avem un guvern de stânga, susținem candidații la europarlamentare de stânga, Maramureșul trebuie să voteze stânga, respectiv Alianța PSD-UNPR-PC, pentru a nu fi izolați de București și Europa, fapt care s-a întâmplat sub toate mandatele guvernelor de dreapta. Vă aștept în 25 mai la vot, pentru a alege alături de mine europarlamentarii Alianței PSD-UNPR-PC.

Cu cât mai mulți maramureșeni ne vom exprima prin vot opțiunea electorală, cu atât mai mulți eurodeputați vom trimite în Parlamentul European, pentru a susține toate proiectele noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.