Lotul echipei HCM Baia Mare a fost prezentat băimărenilor

În prima seară a „Verii băimărene” (vineri, 15 august), campioana României, HCM Baia Mare, a urcat pe scena evenimentului. Formula de echipă pentru sezonul 2014-2015 a fost prezentată băimărenilor. „Fiecare dintre noi şi noi toţi iubim Baia Mare. Fetele de la HCM ne fac să fim mândri că suntem băimăreni şi ne fac să visăm. Le mulţumesc că au pus România pe harta sportului european”, a menţionat primarul Cătălin Cherecheş.

După prima victorie repurtată în cadrul „Baia Mare Champions Trophy”, handbalistele de la HCM au descins în centrul istoric al oraşului. Şi după ce au dat recital în meciul cu Krim Ljubljana, transformând noua suprafaţă de joc din sala sporturilor în scenă de spectacol, de data aceasta băimărencele au urcat pe o scenă adevărată. Iar băimărenii le-au primit în urale.

„Noi, băimărenii, facem un gest pentru întreaga Românie. Pentru a reclădi imaginea acestei ţări. Am dorit ca pe echipamentul HCM-ului să fie steagul României. Pentru că ele reprezintă Baia Mare, Maramureşul, dar ele vor aduce prestigiu României în următorii ani. Şi toate acestea datorită dumneavoastră: voi aţi creat această echipă, voi aţi făcut ca Baia Mare să trăiască din nou”, a fost mesajul primarului Cătălin Cherecheş.

Din partea băimărenilor, primarul oraşului le-a oferit handbalistelor buchete de flori, seara terminându-se în lumina artificiilor, a blitzurilor şi cu multe, multe autografe.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.