LOVITURĂ DE GRAȚIE dată românilor care MUNCESC ÎN STRĂINĂTATE de ANAF. Intră ÎN VIGOARE de la 1 OCTOMBRIE!

anafConducerea ANAF consideră că doar prin controlul amănunţit al banilor care ajung în România pe diferite căi se poate face o impozitare corectă. Astfel, potrivit unei directive de ultimă oră va fi verificată proveniența banilor pe care românii care muncesc în străinătate îi trimit acasă.

Măsura ar ajuta statul român, aflat deja într-un impas financiar, susțin inspectorii ANAF.

Vizaţi sunt românii care trimit bani familiei în România. S-a decis ca, în primul rând să se verifice provenienţa acestor bani, ca apoi aceștia să fie impozitați.

Decizia radicală este menită să prevină fraudele fiscale.

Deși, cu siguranță, românii nu vor accepta cu ușurință această nouă iniţiativă a ANAF, aceasta va intra în vigoare de la 1 octombrie 2015.

sursa:newsar.ro

Loading...

8 COMENTARII

  1. Uite asa ne face sa ne indepartam si mai tare de patria mama,asa ne face sa nu mai trimitem bani in tara,asa ne face sa ne stabilim pe unde putem si sa uitam de Romania,cu toate ca jumatate din sufletul nostru este acolo si cealalta jumatate ne doare si ni i plina de dor de casa!

  2. Uite asa ne face sa ne indepartam si mai tare de patria mama,asa ne face sa nu mai trimitem bani in tara,asa ne face sa ne stabilim pe unde putem si sa uitam de Romania,cu toate ca jumatate din sufletul nostru este acolo si cealalta jumatate ne doare si ni i plina de dor de casa!

  3. cum ca nu-nteleg…adica daca fiica mea imi trimite 100 sau 200 de euro pe luna, ca sa pot trai decent, ca din pensie nu pot, acesti bani vor fi impozitati ???

  4. Mergeți si va c….i înainte sa luati bani de pe spatele nostru!!!! Eu plătesc destul taxe si impozite unde lucrez !!! Mai atât lipsește sa va dam bani si voua !!! Va mai raspund cu o întrebare voi stiti cum muncim noi??? Si cate taxe plătim ??? Mergeti si va spalati un pic pe fata înainte să ganditi anumite lucruri!!!;

  5. Frumoasa lege ce sa spun nu e de ajuns ca intra o gramada de bani si se fac o gramada de constructii mai vor sa ne si impoziteze gunoaie legi de doi bani bine ca pentru ei au facut o lege sa nu intre in puscarie pentru coruptie . Rusinee…

  6. Ashtia vor sa impoziteze si in Romania munca romanilor din strainatate. BRAVO BA INOCENTILOR NEPRIHANITI CE SUNTETI. Ma intreb cu ce emisferar cerebrala au gandit acest „mecanism”. Vor merege cu mashina ni no ni no pana in Paris sa vada de unde are romanu evazionist banii pe care-i trimite familiei.
    Dau like pentru asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.