LOVITURĂ de TEATRU. Cei doi soţi care au ACCIDENTAT POLIŢISTUL au fost arestaţi 30 de zile! Vezi cine sunt ei şi de ce au fost acuzaţi…VIDEO

LOVITURĂ de TEATRU. Cei doi soţi care au ACCIDENTAT POLIŢISTUL au fost arestaţi 30 de zile! Vezi cine sunt ei şi de ce au fost acuzaţi…VIDEO

Prin  Încheierea penală nr. 215  din data de 19.01.2017, s-a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor C.S.G. şi  C.C., pe o durată de 30 zile, de la data 19 ianuarie 2017 până la 17 februarie 2017 , inclusiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi instigare la ultraj,  prevăzută de art. 47 din Codul penal, raportat la art. 257 alin. 1 şi 4 din Codul penal cu referire la art. 193 alin. 2 din Codul penal,   faptă pedepsită cu închisoarea de la 9 luni la 7 ani şi 6 luni sau amendă.

Pentru a dispune astfel judecătorul de drepturi şi libertăţi a apreciat că în cauză sunt întrunite dispoziţiile art.223 alin. 2 Cod procedură penală, întrucât din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că a săvârşit o infracţiune de ultraj şi pe baza evaluării gravităţii faptei, a modului şi a circumstanţelor comiterii a acesteia, a anturajului şi a mediului din care acesta provine, a antecedentelor penale şi a altor împrejurări privitoare la persoana acestuia, se constată că privarea sa de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică.

În fapt, la data  de 16 ianuarie 2017 în jurul orei 20 inculpaţii C.S.G. şi  C.C.,, s-au deplasat cu autoturismul Volkswagen Sharan înmatriculat MM 16 CSA, condus de inculpată, pe Strada Grănicerilor din Municipiul Baia Mare şi au staţionat în apropierea imobilului nr.116.

Persoana vătămată D.L.I. – inspector  principal de poliţie împreună cu subcomisarul C.N. şi inspectorul P. N., toţi din cadrul IPJ Maramureş – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, se aflau în zona respectivă în exercitarea atribuţiilor de serviciu având date şi indicii că urmează să se efectueze o tranzacţie cu ţigarete de contrabandă.

În această situaţie lucrătorii de poliţie s-au apropiat de autoturismul inculpaţilor, s-au legitimat şi au procedat la identificarea celor doi inculpaţi solicitându-le actele de identitate.

Inculpaţii, care se aflau lângă propriul autoturism, nu au putut prezenta documentele de identitate, motiv pentru care au fost invitaţi la sediul poliţiei pentru legitimare.

În acest context inculpaţii au adoptat un comportament recalcitrant, inculpata C.S.G., a urcat în autoturism situaţie în care persoana vătămată D.L.I.,  s-a postat în faţa autovehiculului, somându-i pe cei doi inculpaţi să oprească autoturismul, să rămână pe loc fiind vorba de o intervenţie a poliţiei.

Inculpata C.S.G., a iniţiat o manevră de mers înainte cu autoturismul, ocazie cu care a lovit-o persoana vătămată în zona piciorului, acesta din urmă a început să strige că îl doare piciorul, dar în continuare inculpata a efectuat manevra de mers înapoi în pofida faptului că persoana vătămată se afla pe capota autoturismului.

Încercând să împiedice plecarea inculpatei C.S.G., persoana vătămată D.L.I. a intenţionat să o scoată pe inculpată din autoturism împrejurare în care inculpatul C.C., a îndemnat-o pe inculpata C.S.G., să plece în pofida faptului că persoana vătămată se afla cu braţul stâng pe portiera şoferului astfel că a fost târât cu autoturismul pe asfalt aproximativ 5 m. suferind leziuni traumatice vindecabile în 7-8 zile de  îngrijiri medicale.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.