LOVITURĂ DURĂ PENTRU STUDENŢI: Se taie trasportul gratis cu trenul. VEZI cine a stabilit…

LOVITURĂ DURĂ PENTRU STUDENŢI: Se taie trasportul gratis cu trenul. VEZI cine a stabilit…

După ce Executivul a decis prin Ordonanță de Urgență să dea transport gratuit studenților pe trenurile CFR, la clasa a II-a, doi parlamentari, Eugen Teodorovici (PSD) și Florin Cîțu (PNL)vor să amendeze documentul și să le mai taie studenților călătoriile.

Parlamentarii vor ca drumurile cu trenul să fie gratuite doar pentru drumurile dintre localitatea de reședință și cea în care urmează studiile.

“Prin excepție de la prevederile alin 2 în tot cursul anului calendaristic, studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, la instituțiile de învățământ superior acreditate, beneficiaza de gratuite la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a, pe distanța dintre localitatea de domiciliu și localitatea în care se află unitatea de învățământ la care frecventează cursurile”, se arată în amendament.

Totuși, cei doi aleși fac și o completare: adaugă și elevii din clasele de liceu (IX-XII) pe lista celor care beneficiază de această gratuitate în forma modificată conform vocea.biz.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.