Lucian Morar Jr.,reprezentantul tinerilor PMP Maramureș: Susțin fotbalul din Maramureș!

Lucian Morar Jr.,reprezentantul tinerilor PMP Maramureș este un tânăr implicat în viața comunității, fiind preocupat de ceea ce se întâmplă în prezent în societatea civilă, de efectele pandemiei asupra economiei, asupra sănătății, educației și sportului. Unul din sporturile preferate ale maramureșenilor este fotbalul, dar așa cum ne transmite Lucian Morar, lipsa implicării și a susținerii acestui sport de către autoritățile locale, lipsa cooperării dintre asosciațiile sportive și consiliile locale vor transforma terenurile sportive în pășuni.

“Acum e momentul ca fotbalul din Maramureș să prospere, având în vedere faptul că fotbalul din ligile inferioare s-a oprit în loc, datorită pandemiei. Ar trebui ca eșaloanele inferioare să fie susținute și să dispună de un ajutor, pentru întreținerea terenurilor sportive. Comunitățile au fost grav afectate și riscăm să rămânem în Maramureș doar cu niște ruine, iar terenurile de fotbal să ajungă adevărate pășuni.

Susține și tu jucătorii de fotbal amatori din liga 4, respectiv 5!” a menționat, Lucian Morar Jr.,reprezentantul tinerilor PMP Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.