Lucrări de consolidare pe DJ 185 in localitatea Bistra

Domnul prefect Anton Rohian a fost mai fost prezent in cursul zilei de marţi, 8 octombrie 2014, in comuna Bistra, pe şantierul de consolidare a DJ 185 din localitate. Aici, eroziunea malului drept a râului Vişeu, punea in pericol atât legătura rutieră cu localitatea Valea Vişeului, cat şi legătura pe calea ferată cu Sighetu Marmaţiei.

„Este un lucru bun că Guvernul României a suplimentat fondurile pentru aceasta lucrare si vreau să ii mulţumesc public domnului ministru Liviu Dragnea pentru implicare. Consolidările existente au cedat pe o lungime de 130 de metri in zona DJ 185 in iarna anului 2010, când, pe fondul unor precipitaţii abundente şi ale creşterii debitelor s-au produs eroziuni ale malului drept al râului Vişeu. Mi-aş dori insă, să văd un alt ritm al lucrărilor aici. Există pericolul ca tot ce s-a muncit până acum să fie luat de ape iar costurile sa se dubleze” a declarat prefectul Anton Rohian.   

Fondurile necesare lucrărilor de consolidare a malurilor râului Vişeu din zona localităţii Bistra au sosit in Maramureş datorita intervenţiei vicepremierului Liviu Dragnea, care a dat curs  proiectului de Hotărâre de Guvern iniţiat de către Instituţia Prefectului judeţul Maramureş.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.