Lucrările de la Depozitul Ecologic Sârbi sunt în grafic

Construirea Depozitului ecologic de la Sârbi va  începe în câteva săptămâniLucrările de la Depozitul Ecologic Sârbi sunt în grafic

Lucrările la Depozitul Ecologic de la Sârbi, din cadrul Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Maramureş” sunt în grafic – după cum declară constructorul.  Contractul cu executantul, Asocierea Victor Construct SRL Botoşani cu Antrepriza Montaj Instalaţii SA Baia Mare a fost semnat în 17.06.2015, ordinul de începere a execuţiei fiind dat în 09.07.2015, iar predarea amplasamentului s-a făcut în 16.07.2015.

Azi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul AMI SA Baia Mare, Răducu Pop a precizat că, în şantier, sunt deja mobilizaţi 35 de muncitori, 4 excavatoare,  3 buldozere, un încărcător, un cilindru compactor urmând, ca numărul acestora să fie suplimentat, în funcţie de necesităţi.

Dacă acum se lucrează la tăierea arbuştilor, scoaterea rădăcinilor, tasarea şi pregătirea terenului pe care urmează a fi realizată construcţia, din luna septembrie, se vor ataca lucrările la clădiri, respectiv garaje, clădiri administrative, ateliere auto, spaţii pentru pompe, staţii de carburanţi. Răducu Pop dă asigurări că lucrările se vor finaliza în termen, respectiv luna mai 2016.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu a ţinut să aducă unele clarificări vizavi de închiderea gropilor de gunoi neconforme. „Lucrările de închidere nu se realizează haotic, fără un plan. Lucrările de închidere fac obiectul unui singur contract respectiv Proiectare şi execuţie pentru închiderea in situ a depozitelor neconforme urbane de la Vişeu de Sus, Tepliţa-Sighetu Marmaţiei şi Satu Nou de Jos-Baia Mare, respectiv proiectare şi execuţie pentru trei relocări la Seini, Târgu Lăpuş, Arinieş-Borşa.” – a adăugat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.