Lucrările de reabilitare pe DN1C în oraşul Seini sunt în plină desfăşurare

Prefectul judeţului Maramureş Anton Rohian s-a deplasat marţi, 2 septembrie 2014 în Seini, pentru a analiza stadiul lucrărilor de reabilitare  pe DN1C. Domnia sa a fost însoţit  de către primarul oraşului Seini, Gabriela Tulbure.

S-a constatat la faţa locului că sunt în plină desfăşurare lucrările de  reproiectare a zonelor unde nu există scurgerea apelor pluviale, de  racordare a străzilor adiacente DN 1C şi de  acoperire a  acceselor de la casele particulare. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri  Cluj au dat asigurări că lucrarile menţionate vor fi finalizate până la sfârşitul lunii septembrie a.c.

De asemenea, prefectul Anton Rohian a vizitat Liceul Tehnologic  Agricol “ Alexiu Berinde” din Seini. În vederea începerii în bune condiţii a noului an şcolar, aici  a fost reabilitat vechiul internat , fiind amenajate 8 noi săli de curs, au fost efectuate lucrări de amenajare a curţii interioare şi  de dotare  a bazei sportive a unităţii, la această oră fiind în curs de amenajare şi un teren sintetic de fotbal. Toate aceste investiţii sunt realizate din bugetul local al oraşului Seini.

În aceasta perioada sunt efectuate şi lucrări de decolmatare a Văii Turii din Seini , pe o distanţă de 2,6 km. Lucrările sunt necesare  pentru a preîntâmpina problemele ce ar putea să apară în caz de inundaţii în zonă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.