Ludovic Orban este noul preşedinte al PNL

Ludovic Orban este noul preşedinte al PNL, el câştigând alegerile din partid în faţa lui Cristian Buşoi.

Ludovic Orban: Victoria de azi nu este victoria mea, este victoria PNL

Ludovic Orban, ales președinte al PNL, a afirmat, sâmbătă, la finalul Congresului, că încrederea liberalilor îl onorează, și a precizat că nu este victoria lui, ci a partidului.

„Vă mulțumesc pentru încrederea voastră, mă onorează și mă obligă. De astăzi, pentru mine, viața este mai grea, port pe umeri o răspundere uriașă, de a transforma PNL în forța politică de care are nevoie România. Victoria de azi nu este victoria mea, este victoria PNL și conține germenii viitoarei victorii PNL pentru România”, a spus Orban.

Noul lider al liberalilor l-a invitat pe contracandidatul său Cristian Bușoi pe scenă, după anunțarea rezultatelor.

„Îl felicit pe Ludovic Orban. PNL trebuie să rămână o echipă unită, să meargă înainte cu toată forța”, a spus Bușoi.

El a susţinut că drumul pe care liberalii trebuie să-l arate românilor este cel spre prosperitate.

„Am înţeles că sunt foarte multe lucruri care trebuie schimbate în felul în care acţionează şi comunică PNL. PNL trebuie să rămână o echipă unită, PNL trebuie să meargă înainte cu toată forţa, cu toată încrederea, pentru că ideile şi principiile pe care noi le apărăm sunt ideile şi principiile drepte, iar drumul pe care noi vrem să-l arătăm românilor este drumul spre prosperitate şi spre mai bine pentru România şi români. Felicitări Ludovic, felicitări dumneavoastră, vă mulţumesc din suflet”, a conchis Cristian Buşoi.

Ludovic Orban este noul preşedinte al PNL

Ludovic Orban a fost ales preşedinte al PNL sâmbătă, în cadrul congresului partidului desfăşurat la Romexpo. Potrivit anunţului oficial, Orban a obţinut 3.518 voturi, în vreme ce contracandidatul său, Cristian Buşoi, a primit abia 952 de voturi, în timp ce 34 de voturi au fost declarate nule. Rezultatul votului a fost primit cu aplauze şi urale de delegaţii PNL prezenţi la congres.

„Pentru moţiunea ‘PNL, partidul viitorului’ a domnului Cristian Buşoi au fost 952 de voturi. Pentru moţiunea ‘Forţa dreptei’, a domnului Orban Ludovic” s-au înregistrat 3.518 voturi”, a declarat preşedintele comisiei de numărare a voturilor, Mircea Toader.

sursa:romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.