Lumea muzicii din România este din nou în doliu! S-A STINS! Un cunoscut cantaret a murit. Vezi cum s-a aflat

Lumea muzicii din România este din nou în doliu! S-A STINS! Un cunoscut cantaret a murit. Vezi cum s-a aflat

Lumea muzicii din România este din nou în doliu, după ce Marian Georgescu, chitarist de jazz si compozitor s-a stins din viata, la numai 59 de ani. A petrecut 30 de ani alaturi de Big Band-ului Radio, cântând alături de toate numele importante ale scenei muzicale românești.

Marian Georgescu a murit la vârsta de 59 de ani
George Natsis, Tudy Zaharescu și Ionel Tudor i-au fost colegi, la fel ca și dirijorul Big Band-ului Radio sau compozitorul Andrei Tudor (fiul lui Ionel Tudor). Acestuia i-a fost îndrumător muzical în ultimii 18 ani: ”Cânt alături de el de când aveam 16 ani. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească”.

Și Ionel Tudor a postat un mesaj de rămas bun pentru fostul său coleg, cel care a fost Marian Georgescu. „Bunul nostru coleg de o viață, prieten, instrumentist al Big Bandului Radio, orchestrator și compozitor, Marian Georgescu, s-a stins din viață. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Marian, te vom păstra în memorie mereu”, a scris Ionel Tudor pe o rețea de socializare.

Înmormântarea va avea loc pe 26 februarie

Tot Ionel Tudor este cel care a spus când va fi înmormântat bunul său prieten. ”Mâine 26 februarie ora 10 are loc slujba de înmormântare a colegului nostru Marian Georgescu la biserica Sf. Apostoli Petru și Pavel. Bulevardul Râmnicu Sărat nr.7 sector 3”, a mai scris Tudor pe Facebook.

”Marian Georgescu a murit. Un muzician complet, complex si de o calitate sufleteasca remarcabila care a iubit jazz-ul din esentele lui fundamentale. Va rog sa va opriti un moment sa ascultati soloul lui de ghitara-synth vibraphone si acompaniamentul de bjo in formatia lui Johnny Raducanu alaturi de regretatul Alin Constantiu la clarinet , intr-o inregistrare la emisiunea mea si a lui Mosu Florian Lungu , Unora le place … Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul!”, a scris pe Facebook și Mike Godoroja.

Jazzmanul Marian Georgescu era renumit și datorită colecției de chitare unice în România, făcute pe comandă, capabile să redea tonalități de vibrafon, flaut, pian, chitară bass.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.