Lunca la Tisa: 10.000 pachete cu țigări de contrabandă, confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni specifice, cantitatea de 10.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 117.000 lei.

Ieri, 18 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației în cooperare cu lucrători din cadrul S.T.P.F. Maramureș au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.00, un echipaj al poliției de frontieră a observat, pe direcția localității Lunca la Tisa, județul Maramureș, într-o zonă muntoasă împădurită, un autoturism de teren abandonat, care nu își justifica prezența în zonă. Din primele verificări, polițiștii de frontieră au constatat faptul că mașina era plină cu colete care conțineau țigări. Astfel, la fața locului a fost solicitată o echipă operativă care a procedat la cercetarea și supravegherea zonei.

Coletele au fost duse la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 117.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Totodată, autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.