Luni 8 septembrie 2014 echipa „Romanii au talent” va veni la Borsa

Luni 8 septembrie 2014 echipa „Romanii au talent” va veni la Borsa in cautarea talentelor romanesti autentice.
Cei care vor sa participe sunt rugati sa sune la nr de tel : 0756252813 pana in data de 06.09.2014!

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si trofeul “Romanii au talent”, sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe acelasi site, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

La concurs pot participa toate persoanele rezidente in Romania si Republica Moldova. Toate nominalizarile se vor face prin completarea Formularului de Nominalizare disponibil pe site-ulromaniiautalent.protv.ro. Pentru „Vanatorul de talente” trebuie inclus cel putin un link valabil catre o inregistrare video a fiecaruia dintre candidatii nominalizati, disponibil pe site-uri de distributie a materialelor video, precum YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, etc sau uploadat materialul video chiar in formularul de inscriere. Toate inregistrarile video trebuie sa fie disponibile publicului larg, iar vanatorul de talente care doreste sa nominalizeze o persoana ce detine un anumit talent, trebuie sa o cunoasca personal pe aceasta.

“Romanii au talent” este emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente. Show-ul a obtinut rezultate record la ProTV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare: 19,9 rating in anul 2011, 20,8 rating in 2012, 21,3 rating in 2013 si 22,8 rating in 2014. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

Dupa ce, timp de patru sezoane, a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, adevarata competitie a talentelor continua. Editia a cincea “Romanii au talent”, care va incepe anul viitor, invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din Romania.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.