Magazinul de Verighete, un loc deosebit, de unde pleci fericit

Magazinul de Verighete este o afacere care si-a dorit sa aiba clienti fericiti, fideli si deosebiti. Pentru a atinge acest scop, echipa a ales sa comercializeze doar verighete fabricate in Romania, astfel incat timpii de asteptare sa fie minusculi, serviciile oferite sa fie deosebite, iar orice problema apare sa fie rezolvata in doar cateva momente.

Verighete la cele mai mici preturi

Nu s-a dorit ca Magazinul de Verighete sa comercializeze cele mai ieftine verighete din aur, ci sa aiba un raport calitate – pret care sa depaseasca standardele altor magazine. Astfel, aici veti gasi inele deosebite, care se potrivesc tuturor gusturilor, la preturi mai mult decat acceptabile. Ele pot fi comandate prin intermediul magazinului online www.magazinuldeverighete.ro sau printr-o vizita in showroom, care se afla la adresa Ploiesti, str. Stefan Cel Mare nr. 27.

Verighetele pot fi modificate din toate punctele de vedere. Se poate schimba culoarea, latimea, numarul pietrelor sau aspectul general.  La orice verigheta comandata de la Magazinul de Verighete, se beneficiaza GRATUIT de:

– garantie 12 luni

– gravura cu laser

– cutie pentru biserica.

Verighetele sunt bombate la interior, eliminandu-se posibilitatea de a se forma o margine taioasa, care sa va deranjeze. Magazinul foloseste cele mai noi tehnologii si ceea ce este promis se si intampla. Nu se lucreaza cu aur rodinat, pentru ca bijuteriile sa nu se decoloreze in timp.

Magazinul de verighete pune pret pe calitate

Iubirea nu are pret si, de aceea, Magazinul de Verighete isi doreste sa ofere tinerilor care isi unesc viata bijuterii unice, deosebite si de calitate. Aceste simboluri trebuie sa reziste cat mai mult in timp si, de aceea, aurul folosit indeplineste cele mai ridicate standarde, iar pietrele pretioase incrustate au toate certificat GIA. Recomandarile magazinului cuprind aspecte precum:

– aurul ar trebui sa fie de minim 14 carate, astfel incat durabilitatea sa sa il ajute sa reziste cat mai mult in timp;

– aurul trebuie sa aiba o calitate superioara, fara nichel. Magazinul de verighete foloseste aliaje precum argintul fin, deoarece se doreste ca verighetele sa nu provoace alergii.

– aurul alb folosit nu este rodinat, astfel incat acesta isi pastreaza culoarea stralucitoare in timp si nu necesita reparatii.

Mai mult, pe site-ul www.magazinuldeverighete.ro veti gasi in permanenta promotii, deoarece, asa cum s-a spus la inceputul acestui articol, se doreste o baza de clienti fideli si multumiti de cumparaturile facute, care sa recomande prietenilor serviciile acestora.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.