Magiunul de prune Topoloveni va fi expus în Dubai, la singurul târg bio din Orientul Mijlociu

Călătoria Magiunului de prune Topoloveni în lume continuă luna aceasta în Orientul Mijlociu, la Dubai, unde are loc cea mai mare expoziție dedicată industriei alimentelor naturale și organice- MENOPE ( Middle East Natural & Organic Product Expo 2014).

Evenimentul va avea loc în perioada 25-27 noiembrie la Centrul Internațional pentru Convenții și Expoziții Dubai și reunește cei mai importanți producători de alimente naturale și ecologice, din lume. Ajunsă la cea de-a 12-a ediție, Menope este printre cele mai importante expoziții internaționale în domeniul alimentației ecologice, piața din Orientul Mijlociu fiind piața cu cea mai mare dezvoltare din lume, pe acest segment.

‘Magiunul ecologic de prune Topoloveni participă la targul MENOPE cu o certificare HALAL, primită de la Mufiatul Cultului Musulman în România. Sperăm ca această certificare să garanteze în piața arabă calitatea deosebită a magiunului de prune Topoloveni’, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Prin participarea din Dubai, Magiunul de prune Topoloveni încheie un an important din punctul de vedere al evenimentelor internaționale la care a reprezentat România, bifand prezența la expoziții și târguri în Seul, Moscova, Oslo, Zurich, Berlin și Muntenegru.

Magiunul de prune Topoloveni participă la Menope 2014 ca parte a programului pe fonduri europene ‘I love European Fine Foods’, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni deoarece este singurul produs românesc recunoscut la nivelul UE pentru traditionalitate, unicitate și autenticitate, prin acordarea Indicației Geografie Protejate. Acesta este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producătorul român, după ‘Eureka: Descoperiți comorile Europei’ care vizează promovarea produsului pe piețele din Norvegia, Elveția și Rusia, program care a debutat în 2013. Ambele programe se vor derula pe o perioadă de trei ani și au ca scop promovarea produselor alimentare de top din UE pe piețe terțe.Magiunul de prune Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat ?Superior Taste Award’ de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the ?Romanian tradițional taste’, poate fi introdus în dietă de la vârstă de 6 luni ? când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.
Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook ?Magiun de prune Topoloveni’

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.