Mai ceva ca în filmele de groază! SCENARIUL pus la cale de cel care şi-a ucis cu sânge rece părinţii şi bunica

Răzvan Rentea, bărbatul din Satu Mare bănuit că şi-ar fi ucis părinţii şi bunica, ar fi avut un plan bine pus la cale după care s-ar fi petrecut filmul complet al triplului asasinat.

Bărbatul de 33 de ani şi-ar fi omorât părinţii şi bunica pentru a se răzbuna. Criminalul ar fi mers la casa părinţilor săi din localitatea Apa şi şi-ar fi ucis bunica şi tatăl, scrie observator.tv.

Ulterior, ştiind că tatăl trebuia să meargă în staţia de microbuz pentru a-şi aştepta soţia care venea de la muncă, suspectul tripului asasinat s-a urcat în maşină şi a mers în staţie, acolo unde şi-a aşteptat mama şi apoi a dus-o acasă.

Odată ajunşi acasă, el şi-ar fi ucis mama chiar pe treptele uşii din spatele locuinţei, acolo unde a fost găsită, alături de punga de cumpărături şi de poşetă.

După ce şi-a ucis rudele, Răzvan Rentea a plecat şi a revenit a doua zi, atunci când tripla crimă a ieşit la iveală.

Răzvan Rentea a fost luat pe sus de poliţişti direct de la înmormântarea părinţilor şi a bunicii şi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, acolo unde a fost audiat, iar ulterior reţinut de poliţişti.

La baza deciziei de a-l reţine stau şi înregistrările video din comună, pe care s-ar vedea, afirmă surse apropiate anchetatorilor, că Răzvan este cel care a fost în staţia de autobuz după mama sa, cu maşina tatălui. Se presupune că două dintre crime ar fi fost comise deja până în acel moment.

Sursa: rtv.net

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.