Mai mulţi oameni au rămas fără buletine în ziua votului după ce au cumpărat „pe datorie”! Poliția a deschis dosar penal!

Zeci de oameni dintr-o comună nu pot vota pentru că au buletinele la magazinul de unde luau mâncare pe datorie

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Mai multe persoane dintr-o comună din județul Brașov au reclamat faptul că nu pot vota pentru că au lăsat buletinele ca garanție la magazinul din sat.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Polițiștii brașoveni au fost anunțați printr-un apel la 112  că proprietarul unui magazin-bar din localitatea Ormeniș ar fi ajuns în posesia mai multor cărți de identitate și nu vrea să le restituie oamenilor.

Conform primelor date, aproximativ 90 de persoane din localitate nu pot vota pentru că buletinul a rămas la proprietarul magazinului care le-a furnizat alimente pe datorie.

,La data de 26 septembrie, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz, au fost sesizati prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că administratorul unei societăți comerciale, ar fi oprit în gaj, mai multe cărți de identitate ca și garanție la unele cumpărături efectuate la societatea pe care o reprezintă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea cercetărilor”, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov, potrivit newsbv.ro.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.