Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiști

Poliţiştii maramureşeni au pus ieri în aplicare trei mandate de executare a unor pedepse privative de libertate. Un sighetean și un bărbat din Băița de sub Codru au ajuns după gratii iar un tânăr din Tămaia a fost internat în Centrul Educativ Buziaș.

Ieri, 25 ianuarie, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Sighetu Marmației  au identificat, pe raza municipiului, un tânăr de 27 de ani, pe numele căruia instanța a emis mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Sigheteanul a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 3 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și lovire sau alte violențe.

Și polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au depistat două persoane condamnate le executarea unor pedepse privative de libertate. Este vorba de un bărbat în vârstă de 35 de ani din Băița de sub Codru, condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă la viol și un tânăr de 23 de ani din Tămaia, condamnat la măsura internării într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an și 8 luni.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.